Jatkot

Kevään 2017 AATUn jatkobileet keinutaan Börs Night Clubissa sekä Aalto-yökerhossa. Rannekkeella pääsee sisään molempiin paikkoihin, joskin jomman kumman paikan mahdollisesti ruuhkautuessa pääsyä saatetaan hetkellisesti joutua rajoittamaan. Tutkintomerkkien jako alkaa Börsin puistossa kello 21 ja jatkuu aina noin kello 00 asti. Bileet toki jatkuvat aina kello 04 saakka. Börsin puistoon pääsee sekä Börsistä sisäkautta että kadulta Kauppiaskadun puolelta, jolloin myös Aallon sisäänkäynti on aivan vieressä. Puisto on anniskelualuetta eli matkajuomat on juotava pois ennen merkin noutamista!

Muistathan, että Börsin sisäänkäynneillä reput ja laukut tarkastetaan omien juomien varalta. Huolehdi siis mahdolliset matkaeväät pois ennen sisääntuloa! Liikkuessasi yökerhojen välillä joudut ylittämään kaksisuuntaisesti liikennöidyn kadun. Muista varoa autoja.

Mikäli on tapahtunut ns. aikainen väsy tai olet liian kiireinen noutamaan tutkintomerkkiäsi jatkobileistä. Voit lähettää tutkintokarttasi AAly ry:n toimistolle. Muista laittaa mukaan palautuskuori osoitteineen sekä postimerkki.

Aikakone

Börs Night Clubissa meitä viihdyttää tänä vuonna Aikakone, joka on yksi suomalaisen tanssipopin ykkösmenestyjiä. Aikakoneen tunnetuimpia hittejä ovat mm. ”Odota”, ”Keltainen” ja ”Alla vaahterapuun”.

Lord Est

Aalto yökerhossa taas juhlaväkeä viihdyttää Lord Est, joka ammentaa vaikutteita Karibian dancehall, soca -ja reggaerytmeistä. Lord Est on tunnettu mm. biiseistään ”Reggaerekka”, ”Hellä ori” ja ”Sun vieres on lämmin”. Lord Est esiintyy yhdessä bändi Jimmy Colan kanssa

Yhteistyössä