Nettimyynti

 • Onko nettilippua mahdollista vaihtaa paperilippuun ennen tapahtumaa, esimerkiksi jossakin lipunmyyntipaikoista?

  Tämä ei valitettavasti ole mahdollista, sillä järjestäjä ei voi luovuttaa nettimyynnin myyntitietoja kolmansille osapuolille.

 • Olen ostanut lippuni nettimyynnistä lippunsa ostaneelta henkilöltä. Mistä saan tutkintokarttani?

  Saat karttasi Vaakahuoneen Paviljongin nettilippujen käsittelypisteeltä. Vuonna 2017 se sijaitsee Paviljongin yläjuoksun puoleisessa päässä. Järjestäjille riittää, että lipun viivakoodi on luettavissa.

 • Meitä olisi tulossa bussilastillinen. Mitä teen?

  Yli 30 lipun tilauksissa kannattaa ottaa saman tien yhteyttä osoitteeseen aatu (at) utu (piste) fi. Teille laaditaan tilaajakohtainen suunnitelma lippujen ja rannekkeiden lunastamiseksi. Huomaa, että tämä tapa tilata lippuja sulkeutuu aikaisemmin kuin muu lipunmyynti, eikä järjestäjä lunasta varattuja lippuja takaisin.

  Vuonna 2017 kaikki ryhmätilaukset käsitellään Vaakahuoneen Paviljongin alajuoksun puoleisessa päädyssä. Siis siellä minne bussit joka tapauksessa joutuvat ajamaan.

 • En ehdi ajoissa Kisatoimistoon, voiko kaverini lunastaa tutkintokarttani?

  Paperisten ennakkolippujen kohdalla riittää kun annat lipun kaverillesi. Nettilipuissa riittää kunhan kaverisi pystyy esittämään lippusi viivakoodin.

 • Apua! Ostin lipun netistä, mutta hukkasin tiedot!

  Älä tee näin. Jos kuitenkin teit, lähetä sähköpostitse pyyntö lipun uudelleenlähettämisestä osoitteeseen a a t u (at) u t u . f i. Saat lippusi kunhan joku ehtii käydä tarkastamassa tietokannan.

   

  Sama ohje koskee myös niitä, jotka eivät ole saaneet lippuaan sähköpostiinsa, koska ovat typottaneet sähköpostiosoitteensa. Pyytäkää tarkistamaan tilanne ja lähettämään uusi lippu.

   

  PS. Sen sijaan baareissa myytävistä paperilipusta ei ole olemassa järjestäjillä mitään tositetta. Uutta paperilippua emme voi kaivaa mistään kadonneen tilalle. Pitäkää ne tallessa!

 • Miten nettilippu vaihdetaan tutkintokarttaan?

  Nettilipun maksettuasi sait sähköpostiisi vahvistuksen/lipun, josta löytyy viivakoodi. Nämä liput vaihdetaan Kisatoimistolla itse AATU-lippuihin. Kisatoimisto sijaitsee ravintola Vaakahuoneella (Linnankatu 38, jokiranta) ja on avoinna kello 12-16 välisenä aikana.

  Akateeminen Aurajokilaivuriyhdistys ry ei ota vastuuta kahden henkilön välillä käydyn kaupan mahdollisista väärinkäytöksistä.

 • Mitkä maksuvälineet käyvät nettimynnissä?

  Nettilippujen myynti tapahtuu Bailataan.fi -sivuston kautta. Huomaathan, että sivulle on aluksi luotava käyttäjätili, joskin saman tilin kautta voit ostaa muidenkin isojen opiskelijatapahtumien lippuja. Maksuvälineinä toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit, kuten Visa Electron.

Tutkinnon suorittaminen

 • Entä jos minulle tulee jotain kysyttävää tapahtuman aikana?

  AATUn Auttava Puhelin palvelee laivurikokelaita niin mahdollisissa kuin mahdottomissakin asioissa numerossa 044 961 9488. Järjestäjät myös seuraavat mahdollisuuksien mukaan sosiaalista mediaa, mutta sitä kautta ei välttämättä kovin reaaliaikaiseen viestintään ennätetä.

 • Onko tutkintopaikoilla mahdollista maksaa kortilla?

  Kaikilla tutkintopaikolla on korttipääte, järjestäjä ei kuitenkaan takaa kaikkien korttien toimivuutta.

  Varaa siis käteistä mukaan matkaan, ts. vältä maksukorttien käyttöä ja suosi käteistä – tällä säästät itsesi, muiden osallistujien sekä ravintolahenkilökunnan aikaa. Vaikka yksi korttimaksutapahtuma ei kestäkään kauaa, tämänkokoisessa tapahtumassa niistä kertyy päivän aikana melkoinen määrä täysin hukkaanheitettyä aikaa. Pankkiautomaatit löytyvät tutkintokartasta!

 • Mikä on AATU-kisa?

  AATU-kisa mittaa koordinaatiota ja temporaalista arviointikykyä. Kisapiste sijaitsee Vaakahuoneella ja on tutkintopäivänä avoinna klo 13.45 saakka. Kisaan osallistuminen ei maksa mitään, mutta viisi parasta suoritusta palkitaan hulppeasti. Kannattaa todellakin yrittää.

 • Kuka voi osallistua tutkintoon?

  Tutkinnon voivat suorittaa kaikki yli 18-vuotiaat lipun ostaneet ihmiset. Osallistuakseen ei siis tarvitse olla minkään tietyn yliopiston tai ammattikorkean, tai muunkaan koulun opiskelija.

Jatkobileet

 • Oli niin kovat bileet, että unohdin noutaa merkin. Mitäs nyt sitten?

  Ei huolta. Lähetä karttasi sekä palautusosoitteella ja postimerkillä varustettu kirjekuori yhdistykselle. Osote löytyy sivun alareunasta. Huomaathan, että myös järjestäjät siirtyvät kesänviettoon, eli kannattaa olla melko nopea ellei halua odotella merkkiään syksyyn saakka.

 • Mikä ihme on itkupiste?

  Itkupisteen asiantuntevat asiantuntijamme ratkaisevat erilaisia huolia, murheita ja turhia toiveita niin tutkinnon kuin muunkin elämän suhteen.

 • Mistä saan haalarimerkkini?

  Haalarimerkkien jakopiste sijaitsee vuonna 2017 Börsin puistossa, jonne pääsee sekä Börsistä sisäkautta että suoraan kadulta Kauppiaskadun puolelta. Huomaathan, että puisto on anniskelualuetta eli matkajuomat on juotava loppuun ennen merkkien noutamista! Merkkienjako alkaa kello 21 ja jatkuu kello 00 saakka. Tämänkin jälkeen voit koettaa tavoittaa jonkun järjestäjäporukasta jostainpäin jatkobileitä. Hän voinee opastaa sinut henkilölle, jolla on muutama merkki tallessa mattimyöhäisimpiä varten.

Yhteistyössä