Jatkot

Kevään 2018 AATUn jatkobileet keinutaan Börs Night Clubissa sekä Storage-ravintolassa. Rannekkeella pääsee sisään molempiin jatkopaikkoihin ja jatkopaikkojen välillä pääsee liikkumaan Forumin aulan läpi. Tutkintomerkkien jako alkaa Forumin aulassa kello 21 ja jatkuu aina kello 00 asti. Artistit aloittavat klo 00.30 ja bileet jatkuvat aina kello 05 saakka. Sisään jatkoille pääsee Storagen sisäänkäynnin kautta Aurakadulta, Shamrockin kautta Eerikinkadulta sekä Oscar Pub & Grill ravintolan kautta Kauppiaskadulta.

Muistathan, että reput ja laukut tarkastetaan sisäänkäynneillä omien juomien varalta. Huolehdi siis mahdolliset matkaeväät pois ennen sisääntuloa!

Mikäli on tapahtunut ns. aikainen väsy tai olet liian kiireinen noutamaan tutkintomerkkiäsi jatkobileistä. Voit lähettää tutkintokarttasi AAly ry:n toimistolle. Muista laittaa mukaan palautuskuori osoitteineen sekä postimerkki.

AATU'18 Artistit: Evelina

Börsin puolella AATUilijoita ihastuttaa Evelina.

“Laulaja/lauluntekijä Evelina on tehnyt lyhyessä ajassa läpimurtonsa maamme artistien kärkikastiin. Evelinan musiikki on sekoitus urbaania poppia, rnbtä sekä hiphoppia. Musiikin lisäksi Evelina on myös tullut tunnetuksi muoti-ikonina sekä nuorien esikuvana joka rikkoo rohkeasti rajoja.

Evelina tuli suuren yleisön tietoisuuteen Mikael Gabrielin kanssa tekemällä hitillään “Honey” jota on streamattu Spotifyssä jo yli 12 miljoonaa kertaa. Lisäksi hitit “Kylmii Väreitä” sekä “Sushi” ovat soineet ahkerasti radiotaajuuksilla. Evelina oli myös ensimmäinen artisti, jonka debyyttialbumi (24K) streamasi platinaa ennen julkaisua.

Omien kappaleiden lisäksi Evelina on ollut feattina mm. JVG:n, Asten & Brädin kappaleilla.”

AATU'18 Artistit: Portion Boys

Storagen puolella bilefiiliksen nostattaa Portion Boys.

“Hulluttelua ja hauskanpitoa jo vuodesta 2010. Hieman erilainen bilebändi, jonka keikoilta ei energiaa ja meininkiä puutu.”

Yhteistyössä