Jatkot

Kevään 2019 AATUn jatkobileet keinutaan Apollo + Armas -kombossa,  sekä Forte + Vegas -ravintoloissa. Muistattehan, että narikkamaksu ei kuulu lipun hintaan, vaan se pitää maksaa erikseen. Varatkaa siis käteistä mukaan!

Rannekkeella pääsee sisään vain siihen jatkopaikkaan, mihin olet lippusi ostanut. Tutkintomerkkien jako alkaa kello 21 ja jatkuu aina kello 00 asti, se missä ne vaihdetaan merkkienvaihtopaikassa Kristiinankatu 8, joka löytyy tutkintokartasta. Artistit aloittavat klo 00.30 ja bileet jatkuvat aina kello 04:30 saakka.

Mikäli on tapahtunut ns. aikainen väsy tai olet liian kiireinen noutamaan tutkintomerkkiäsi jatkobileistä. Voit lähettää tutkintokarttasi AAly ry:n toimistolle. Muista laittaa mukaan palautuskuori osoitteineen sekä postimerkki.

 

Valitettavasti Aleksanteri Hakaniemi joutuu perumaan molempien iltojen esiintymisensä Fortessa. Aleksanteri Hakaniemen tilalle tulee molemmille päiville esiintymään Nikke Ankara.

AATU'19 Artistit: Nikke Ankara

Nikke Ankara on uuden sukupolven yksi lahjakkaimmista räppäreistä. Mies on siunattu laajalla sanavarastolla, tarttuvalla flowlla sekä helposti lähestyttävillä melodioilla. Juuri nämä kolme asiaa ovat tehneet Nikestä koko kansan suosikin.

Niken ensimmäinen albumi “Nikke tulee kotiin” ilmestyi vuonna 2015 ja sitä on kuunneltu yhteensä yli 30 miljoonaa kertaa. Tuorein albumi “Ootsä Nähny Nikkee” julkaisiin huhtikuussa 2018. Albumeiden toistot, sinkut sekä VAIN ELÄMÄÄ- ohjelman myötä julkaistut kappaleet nostavat Niken streamit YouTubessa ja Spotifyssa yhteensä yli 100 miljoonaan toistoon. Suoratoistopalveluiden lisäksi Nikke Ankara soi myös tiuhaan maamme suurimmilla radiokanavilla.

Sosiaalinen media:
Facebook: Nikke Ankara (@nikkeankara)
Instagram: @nikkeankara
YouTube VEVO-kanava: NikkeAnkaraVEVO

AATU'19 Artistit: Aste

Apollossa osallistujen tunnelmaa nostattaa Aste

“Aste on kultalevyartisti, joka kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin. Jo 10 yli vuotta keikkalavoja kiertänyt artisti tuli tunnetuksi Poikkeus Sääntöön -hitillään, joka myi kultaa ja valittiin The Voicen vuoden 2009 Viralliseksi kesähitiksi.

Aste on julkaissut viisi albumia, joista uusin “2.0” on myynyt kultaa. Albumi on kerännyt yli 14 miljoonaa Spotify-streamia ja ollut Suomen virallisella albumilistalla 28 viikkoa, joista 17 viikkoa Top20:ssä. Asteen kappaleita on streamattu suoratoisto palveluiden kautta hurjia määriä. Yhteensä streamejä on tullut Spotifyn ja Youtuben kautta lähes 50miljoonaa kertaa. Tästä esimerkkinä viimeisin joulukuussa 2017 julkaistu “Monaco” sinkku jota on kuunneltu Spotifyn kautta yli 5,5 miljoonaa kertaa.
Valtavasti keikkoja vuosittain tekevä Aste on tunnettu loistavasta live-esiintymisestä ja räjähtävästä energisyydestä.”

Facebook: Aste (@astemusic)
Instagram: @astemusic
Snapchat: @astemusic
Twitter: @astemusic
YouTube: AsteVEVO

Yhteistyössä