AATU lyhyesti

Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (kavereiden kesken AATU) on vuosittain toukokuussa järjestettävä valtakunnallinen opiskelijatapahtuma, joka kerää lukuvuottaan päättäviä tulevaisuuden toivoja kaikista maamme kolkista Suomen Turkuun nauttimaan virvokkeita keväisen Aurajoen historialliseen miljööseen. Vuonna 2020 AATUa ei voitu koronaviruksen vuoksi järjestää, mutta tänä vuonna tutkinnon suorittaminen on mahdollista näppärästi vaikka kotoa käsin!

Kuinka suoritan etätutkinnon?

Tutkintoaika on 6.5.–31.7.

Tutkinnon suorittaminen alkaa hankkimalla osallistumiseen oikeuttava lippu Kide.appista. Liput 5€ kappale sis. tutkintomerkin hyväksyttyä suoritusta vastaan ja postikulut Suomen sisällä. Suoritus tapahtuu perinteiseen tapaan eri virvokkeita nauttimalla. Dokumentoi jokainen tutkintoon sisällytettävä suoritus valo- tai videokuvaamalla ja lataa dokumentaatio sosiaaliseen mediaan tai pilvipalveluun.Toimita todistusaineisto Kide.appin ohjeiden mukaisesti. Tuomaristo arvioi suorituksen legitimiteetin ja toimittaa sinulle ansaitsemasi tutkintomerkin!

P.S. hauskasta dokumentaatiotyylistä saattaa saada lisäpalkintoja 😉

Tutkinnosta tarkemmin

KesäAATU on etätapahtuma ja tarkoitus on suorittaa tutkinto turvallisesti suoritushetkellä voimassa olevien suositusten mukaisesti.

Tutkinnon suorittaminen ja etätapahtumaan osallistuminen edellyttää voimassa olevien koronasuositusten noudattamista. Dokumentaatio, jossa selkeästi rikotaan suosituksia, hylätään automaattisesti. Tulkitsijana toimii tuomaristo.

Tutkintoa ei tarvitse saada kasaan päivässä! Riittää, että suoritus on dokumentoitu ja toimitettu lipusta löytyvien ohjeiden mukaisesti ennen tutkintoajan päättymistä. 31.7. ehtii vielä, 1.8. on liian myöhään.

Enintään 2 tutkintoa per osallistuja.

Dokumentaation tulee olla selkeä ja suoritus selvästi tulkittavissa.

Tuomaristolla tulee olla pääsy dokumentaatioon 31.8. asti. Jos siis lataat dokumentaatiosi esim. sosiaalisen median tilille, varmista, että kuvasi ovat julkisia!

Jokaisen nautittavan virvokkeen tulee olla selkeästi eriävä petkuhuiputuksen estämiseksi. Sama virvoketyyppi on ok, sama juomapakkaus ei. 

  • NÄIN: Tutkintojuomina eri valmistajan samantyyppisiä juomia, saman valmistajan erilaisia juomia ja/tai erilaisia drinkkejä. 
  • EI NÄIN: Useampi kuva saman valmistajan samasta juomasta.
  • EI NÄINKÄÄN: Useampi samanlainen drinkki erilaisista juoma-astioista.

Juomien erilaisuus on pystyttävä todentamaan esimerkiksi nauttimalla juomat alkuperäispakkauksista (tölkki, pullo jne.).

Epäselvissä tilanteissa ota yhteys tapahtumaa järjestävään tahoon. Yhteystiedot löytyvät alempaa.

Tapahtumaan osallistuessa hauskaa pidettäköön.