AATU lyhyesti

Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (kavereiden kesken AATU) on vuosittain toukokuussa järjestettävä valtakunnallinen opiskelijatapahtuma, joka kerää lukuvuottaan päättäviä tulevaisuuden toivoja kaikista maamme kolkista Suomen Turkuun nauttimaan virvokkeita keväisen Aurajoen historialliseen miljööseen. Vuonna 2019 AATU on taas kaksipäiväinen ja kerää haalarikansan Turkuun sekä 8. että 9. toukokuuta.

Tutkinnon tarkoituksena on ystävien seurasta nauttien, ja ehkä myös uusiin naamoihin tutustuen kiertää kiireettömässä ilmapiirissä Aurajoen ravintolalaivoja keräten samalla suoritusleimoja tutkintokarttaan. Illan päättävissä jatkobileissä tutkinnostaan suoriutuneet palkitaan osoitetun kisakunnon mukaan maailman ainoalla jokikelpoisella tutkintomerkillä.

Päivän ohjelma

Sekä paperiset että nettiliput on vaihdettava ennen kierrosta tutkintokarttaan ja jatkobilerannekkeeseen Kisatoimistossa, joka vuonna 2019 toimii Vaakahuoneen Paviljongissa (Linnankatu 38) molempina tutkintopäivinä klo 12-16 välisenä aikana.

Vaakahuoneella kello 14  tapahtuma starttaa virallisesti äänimerkin voimin. Ravintoloissa voi kierrellä omaan tahtiin ja vapaavalintaisessa järjestyksessä klo 21 saakka, jolloin starttaavat jatkobileet.

Tutkintopaikat

Kartta vuoden 2019 tutkintopaikoista.

Yhteistyössä