AATU lyhyesti

Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (kavereiden kesken AATU) on vuosittain toukokuussa järjestettävä valtakunnallinen opiskelijatapahtuma, joka kerää lukuvuottaan päättäviä tulevaisuuden toivoja kaikista maamme kolkista Suomen Turkuun nauttimaan virvokkeita keväisen Aurajoen historialliseen miljööseen. Vuonna 2018 AATU on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen ja kerää haalarikansan Turkuun sekä 16. että 17. toukokuuta.

Tutkinnon tarkoituksena on ystävien seurasta nauttien, ja ehkä myös uusiin naamoihin tutustuen kiertää kiireettömässä ilmapiirissä Aurajoen ravintolalaivoja keräten samalla suoritusleimoja tutkintokarttaan. Illan päättävissä jatkobileissä tutkinnostaan suoriutuneet palkitaan osoitetun kisakunnon mukaan maailman ainoalla jokikelpoisella tutkintomerkillä.

Päivän ohjelma

Sekä paperiset että nettiliput on vaihdettava ennen kierrosta tutkintokarttaan ja jatkobilerannekkeeseen Kisatoimistossa, joka vuonna 2018 toimii Vaakahuoneen Paviljongissa (Linnankatu 38) molempina tutkintopäivinä klo 12-16 välisenä aikana.

Tervehdyksensä tulee esittämään myös Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Inari Harjuniemi Vaakahuoneella kello 14. Tämän jälkeen tapahtuma starttaa virallisesti äänimerkin voimin. Ravintoloissa voi kierrellä omaan tahtiin ja vapaavalintaisessa järjestyksessä klo 21 saakka, jolloin starttaavat jatkobileet.

Tutkintopaikkojen ohjelmaa

Night Club Marilyn

(ohjelmaa välillä 14-22)

  • Cruise’n Party Disco, Live DJ
  • Kipparikaraoke @ Atlantis. Karaokehaalarimerkkejä laulajille

Vegas Night Club & Casino

(ohjelmaa välillä 14-04)

  • Äyskäridisco, Live DJ
  • Baywatch PIANOWAR Live @ Nevada Bar
?>

Tutkintopaikat

Kartta vuoden 2016 tutkintopaikoista.

Yhteistyössä